Fotografie

FotografieMensen fotograferen mensen, mooie en leuke foto's van geliefden, vrienden of om jezelf te presenteren daar kijkt iedereen naar uit. Of het nu om een speciale gelegenheid gaat of zomaar.... website in aanbouw


Om uw bedrijf via de verschillende media te promoten of in beeld te brengen kunnen foto's onontbeerlijk zijn. Uw personeel, zaak, vestiging en uiteraard uzelf worden met grootste zorg fotografisch neergeplaatst voor een optimale presentatie naar buiten toe.


Waar gewone fotografie te KORT schiet (letterlijk dan :-), kan panografie soelaas brengen, via digitale technieken zijn we in staat opnamen te verwezenlijken met een breed gezichtsveld tot 360° graden toe. Hierdoor beleeft de kijker grotere virtuele aanwezigheid.

Klik hier voor een demonstratie van sferische panorama's. ( Virtuele rondleiding CC Koksijde )


Stereografie kan mits de juiste technieken tot verbluffende resultaten leiden. MediaCity staat in voor de aanmaak van stereo-dia's, stereofoto's of digitale stereoparen, die kunnen ingezet worden voor stereo-projectie, stereokijkertjes of anaglyfen (rood-groen brilletjes)

3D-BOX

De 3D-box is een produkt van MediaCity. De box stelt u in staat op een eenvoudige doch doeltreffende wijze stereodia's te presenteren. De Box kan opgehangen of op tafel geplaatst worden. Met een druk op de knop gaat de verlichting aan die de stereo-dia's verlicht.
3D-Dia's

MediaCity beschikt reeds over honderden eigen gemaakte stereo-dia's, uiteraard maken wij ook stereo-dia's naargelang uw wensen.
Presentatie op groot scherm

Met behulp van een specifiek scherm en polarisatie-brillen en een dubbele dia-projector eveneens voorzien van polarisatie kan men Stereo dia's presenteren op groot scherm in full color.

Of het nu gaat om naamkaartjes of uitnodigingen, kalenders of uw reclame-werk, wij verzorgen uw werk tot in de puntjes.
Ook voor diverse toepassingen levert MediaCity u diensten (fotografie en verwerking)
denk maar aan:
  • Postkaarten
  • Kalenders
  • Wenskaarten
  • Presentatie-dia's
  • Andere verwerking (vb. Klok)


MediaCity maakt uw website op maat en desgewenst nemen wij ook uw webhosting in ons beheer. (Webhosting = plaatsen en beheren van website op het internet ) Uiteraard bent u vrij om de webhosting in eigen beheer te nemen. Indien u reeds over een website beschikt kunnen wij uw site in een nieuw jasje stoppen of voorzien van sprekende foto's.  Een heuse portaalsite op het vlak van fotografie, zoekertjes, links, adressen, cursus fotografie. Een site gegroeid uit eigen initiatief.
Fotografie

Voor fotografie zit u bij MediaCity aan het juiste adres, of het nu gaat om klassieke of digitale fotografie alsook de verwerking van uw beelden. Wij fotograferen naargelang vraag / noodzaak op kleinbeeld middenformaat of vlakfilm, daarnaast werken wij ook digitaal. De analoge films kunnen desgewenst ook ingescand worden zodat verdere digitale verwerking van zeer hoge resolutie-beelden tot de mogelijkheden behoort.
Bij een digitale-shoot beschikt u in een zeer korte tijdspanne over al uw opnamen op een CD-rom op die manier bespaart u tijd en kosten voor het scannen van uw beelden om tot drukwerk of digitale publicatie over te gaan.

MediaCity - Webdesign & Fotografie - 9000 Gent -